Dutch

In verband met COVID-19 hebben wij strenge regels opgesteld rondom het gebruik van STORM, waaronder dat alle deelnemers verplicht zijn om een mondkapje te dragen. Lees deze maatregelen voordat je verder leest!

STORM

Mobiel, klein, grappig, fijn. Maar is dat nou de werkelijkheid? Weet jij hoe het is om dakloos te zijn? Ik ook niet. Toch hebben wij een poging gedaan om jou die ervaring te geven. Wij hebben uitgebreid gesproken met meerdere medewerkers van Stichting Ontmoeting om zo in kaart te krijgen waar daklozen tegenaan lopen. Dit hebben wij geprobeerd te verwerken in ons escape room.

Reserveren? Stuur ons een email of bel ons! Zie gegevens onderaan. Schroom niet om contact op te nemen en wij gaan kijken wat wel mogelijk is!

Praktisch

STORM draait in rondes van 30 minuten waarbij er 3 of 4 mensen tegelijk in kunnen. Het is eigenlijk te klein om meer mensen in één ronde te vermaken. Na 25 minuten moet je wel vrij zijn en dan hebben wij nog een paar minuten de tijd om het klaar te stomen voor de volgende groep!

Qua leeftijd adviseren wij 12+ met daarbij minimaal twee deelnemers van 16+. Onze inschatting is dat het anders te moeilijk gaat worden.

Onze chauffeurs zijn vrijwilligers! En omdat zij het zo goed doen willen wij vragen of jullie een beetje lief tegen hen wil zijn. Dus beetje voeren en drinken geven, als het rond etenstijd is vraag je of ze een bordje lusten, etc 😉

Kosten

Het gaat ons om de ervaring, het kost ook geld. Voor het huren van STORM vragen wij een minimale, kleine bijdrage van €20. Daarnaast rekenen wij reiskosten van €0,20/km vanaf Veenendaal.

Wij bieden het heel bewust goedkoop aan! Stel dat jij nog niet dakloos ben en nog wel wat centen te makken heb, ontvangen wij graag een donatie t.b.v. Stichting Ontmoeting! Daarmee heb jij even lol en kan de stichting verder met het mooi werk dat zij doen.

Ons escape room is mede mogelijk gemaakt door: